Laadukkaat palvelut ja puitteet onnistumisiin työssä

Movessa kaikki – saapumishetkestä kotiinlähtöön – on mietitty tekemään työnteosta tehokasta ja palkitsevaa. Osaava aulahenkilöstömme palveluineen, monipuoliset kokoustilat, erinomaiset catering-vaihtoehdot, uusi ravintola ja Subway-pikaruokaravintola, täysin varusteltu kuntosali, työmatkapyöräilijöiden palvelut ja riittävät pysäköintipaikat sisällä ja ulkona. Voitko toivoa enempää?

Ravintolat

Ravintola Pause

Moveen avautuu uusi monipuolinen ravintola marraskuun alussa. Ravintolauudistus on osa Moven kokonaisvaltaista brändiuudistusta, minkä johdosta muun muassa kiinteistön aula saa myös uuden ilmeen. Ravintolatilat modernisoidaan viihtyisäksi palvelutilaksi ja Movelaisten olohuoneeksi.

Ruokapalvelut laajentuvat laadukkaaksi palvelukokonaisuudeksi huomioiden vastuullisuus- ja hyvinvointiarvot. Ruokapalveluista tulee entistä kokonaisvaltaisemmat: tarjolla on terveellisiä ja monipuolisia lounasvaihtoehtoja, runsas aamiaistarjoama sekä Cafe- ja take away -pisteet, jotka palvelevat Movelaisia ympäri vuorokauden. Lisäksi kokoustarjoilut uudistuvat ja ne voi helposti tilata etukäteen.

 

Subway

Moven ravintolatarjoamaan kuuluu myös talon katutasossa sijaitseva pikaruokaravintola Subway. Ravintola palvelee Moven vuokralaisia ja muita alueen asukkaita arkisin ja viikonloppuisin ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

Kokouskeskus toisessa kerroksessa

Vuokralaisten käytössä on kaksi erikokoista varattavaa neuvottelutilaa.

Kokoustiloissa on internetyhteys, videoprojektori ja laadukas AV-järjestelmä.

Aulahenkilökunta opastaa niiden käytössä. Neuvottelutilat tarjoiluineen on varattavissa aulapalvelusta.

 

Neuvotteluhuoneet
Neuvotteluhuone Villa12 henkilöä
Neuvotteluhuone Silkki14 henkilöä

Neuvotteluhuoneet ovat Moven vuokralaisten varattavissa hintaan 20 €/h tai 100 €/päivä + alv.

Uudistustöiden yhteydessä ravintolaan rakennetaan lounaskabinetti yksityisiä tilaisuuksia varten, lisäksi aulatilojen pienet vetäytymistilat antavat puitteita tapaamisille.

Kuntosali

Elixia Pitäjänmäki on täyden palvelun kuntokeskus. Saman katon alta löytyy kattavasti varusteltu kuntosali, hyvät ryhmäliikuntatilat sekä turvallinen ja mukava lasten leikkipaikka.

Pyöräilijät ja juoksijat

Nykyinen pyörävarasto, suihku- ja pukuhuonetilat työmatkapyöräilijöille ja juoksijoille laajennetaan ja uudistetaan vuoden 2023 kuluessa.

Kiinteistön palvelut:


Laadukkaat aulapalvelut
Ravintoloita
Catering
Kuntosali
Vuokrattavia kokoustiloja
Työmatkapyöräilijöiden tarvitsemat palvelut
Vuokrattavia varastotiloja

Pysäköinti:


Pysäköintitiloja kellarissa sekä kiinteistön pihalla. Vieraspaikat ovat piha-alueella. Sähköautojen latauspaikat asennetaan elokuun 2023 aikana.

Bussipysäkki 5 mJuna-asema 800 m
Raitiovaunupysäkki 20 mLentokenttä 17 km

Lisätietoja

Outi Kymäläinen
Trevian Asset Management
p. 0400 311 149
outi.kymalainen@trevian.fi