Laadukkaat palvelut ja puitteet onnistumisiin työssä

Movessa kaikki – saapumishetkestä kotiinlähtöön – on mietitty tekemään työnteosta tehokasta ja palkitsevaa. Osaava aulahenkilöstömme palveluineen, monipuoliset kokoustilat, erinomaiset catering-vaihtoehdot, uusi ravintola Pause ja Subway-pikaruokaravintola, täysin varusteltu kuntosali, työmatkapyöräilijöiden palvelut ja riittävät pysäköintipaikat sisällä ja ulkona. Voitko toivoa enempää?

Ravintolat

 

Ravintola Pause

Moveen on avautunut uusi ja monipuolinen ravintola Pause. Ravintolauudistus oli osa Moven kokonaisvaltaista uudistusta, minkä johdosta muun muassa kiinteistön aula sai myös uuden ilmeen. Ravintolatilat modernisoitiin viihtyisäksi palvelutilaksi ja Movelaisten olohuoneeksi. Pauseen voi tulla viihtymään ja nauttimaan herkuista sen aukioloaikojen mukaisesti arkisin klo 7.45–16.00. Moven vuokralaisena Pausea voi käyttää olohuoneena ja taukopaikkana myös iltaisin ja viikonloppuisin. Pause on Compass Groupin omistama ja operoima.

Ruokapalvelut laajentuivat laadukkaaksi palvelukokonaisuudeksi huomioiden vastuullisuus- ja hyvinvointiarvot. Ravintola Pausesta saa monipuolisesti erilaisia hyvinvointia tukevia lounasvaihtoehtoja, runsas aamiaistarjoama sekä Cafe- ja take away -pisteet, jotka palvelevat Movelaisia ympäri vuorokauden. Pausesta löydät myös kokouksiin varattavan lounaskabinetin. Lisäksi kokoustarjoilut uudistuivat ja ne voi helposti tilata etukäteen ravintolan varausjärjestelmästä.

Olisiko Pausen paikka? Tervetuloa nauttimaan!

 
 

Subway

Moven ravintolatarjoamaan kuuluu myös talon katutasossa sijaitseva suosittu pikaruokaravintola Subway. Ravintola tarjoaa herkullisia ja nopeita vaihtoehtoja Moven vuokralaisille sekä alueen asukkaille. Ravintola palvelee asiakkaita arkisin ja viikonloppuisin ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

 

Kokouspalvelut

Moven kokouspalvelut laajenevat.

Vuokralaisten käytössä on kolme erikokoista varattavaa neuvottelutilaa, kaksi näistä sijaitsee 1. kerroksessa pihatasossa. Ravintola Pausen Pellava-lounaskabinetti yksityisiä tilaisuuksia ja kokouksia varten sijaitsee sisääntulokerroksessa, ja on helposti vuokrattavissa varausjärjestelmän kautta.

Kokoustiloissa on internetyhteys sekä laadukas AV-järjestelmä. Aulahenkilökunta opastaa niiden käytössä. Neuvottelutilat tarjoiluineen on varattavissa aulapalvelusta tai varausjärjestelmän kautta. Runsaat ja herkulliset kokoustarjoilut tarjoavat ravintola Pause, ja tarjoilut voi myös varata varausjärjestelmän kautta.

 

Neuvotteluhuoneet
Neuvotteluhuone Villa12 henkilöä
Neuvotteluhuone Silkki14 henkilöä
Neuvotteluhuone Pellava10 henkilöä

Neuvotteluhuoneita voivat varata muutkin kuin Movelaiset hintaan 30 €/tunti tai 140 €/päivä + alv.
Neuvotteluhuoneet ovat Moven vuokralaisten varattavissa hintaan 20 €/h tai 100 €/päivä + alv.

Kokoustilat- ja tarjoilut voidaan varata samalla kertaa varausjärjestelmän kautta ja ne veloitetaan yhdeltä laskulta.
Kokoustiloihin ja tarjoiluihin liittyvissä asioissa voit olla myös yhteydessä aulaan: move.aulapalvelut@compass-group.fi

Kuntosali

Elixia Pitäjänmäki on täyden palvelun kuntokeskus. Saman katon alta löytyy kattavasti varusteltu kuntosali, hyvät ryhmäliikuntatilat sekä turvallinen ja mukava lasten leikkipaikka. Elixia uudistaa salitilansa kesällä 2024, Movelaiset saavat kuntosalin jäsenyydestä hyvän edun. 

Pyöräilijät ja juoksijat

Nykyinen pyörävarasto, suihku- ja pukuhuonetilat työmatkapyöräilijöille ja juoksijoille laajennetaan ja uudistetaan vuoden 2024 kuluessa.

Kiinteistön palvelut:


Laadukkaat aulapalvelut
Kaksi ravintolaa
Catering
Kuntosali
Vuokrattavia kokoustiloja
Työmatkapyöräilijöiden tarvitsemat palvelut
Vuokrattavia varastotiloja

Pysäköinti:


Pysäköintitiloja kellarissa sekä kiinteistön pihalla. Vieraspaikat ovat piha-alueella. Sähköautoilijat on otettu huomioon latauspaikoilla.

Bussipysäkki 5 mJuna-asema 800 m
Raitiovaunupysäkki 20 mLentokenttä 17 km

Lisätietoja

Outi Kymäläinen
Trevian Asset Management
p. 0400 311 149
outi.kymalainen@trevian.fi