Move on pian entistä parempi

Vaikka Move onkin osoittanut suosionsa siellä työskentelevien keskuudessa, vuoden 2023 aikana siitä tulee entistäkin vetovoimaisempi.

Uudistuksen suunnittelevat Scope Design ja PES-Arkkitehdit Oy. Yhdessä suunnittelemassamme aulassa yhdistyvät vastuullisuus, toiminnallisuus sekä työntekijöiden ja vieraiden hyvinvointi. Viherseinät, kasviryhmät ja nykyaikainen valaistus luovat viihtyisät ja toimivat puitteet tapaamisille ja antavat työrauhaa keskittymistä vaativaan työhön.

Uudistamme myös ravintolat vuoden 2023 kuluessa vastaamaan paremmin työnteon joustaviin tarpeisiin panostaessamme terveelliseen lounastarjoomaan. Aamiaisesta iltahetkien snackseihin, Movesta voit tilata kaiken.

Sähköautojen latauspaikat asennetaan elokuun 2023 aikana. Myös kuntosalit ja hyvinvointipalvelut uudistuvat. Työmatkapyöräilijöitä ja juoksijoita ilahduttavat uudet suihkutilat ja pukuhuoneet säilytystiloineen. Moven suurelle pihalle avataan keväällä 2024 uusia vuokralaisia ja heidän asiakkaitaan palveleva kesäterassi. Kaikki uudistukset tehdään vuokralaistemme tarpeisiin perustuen ja heitä kuunnellen.