Uudistunut Move on entistä parempi

Vaikka Move onkin osoittanut suosionsa siellä työskentelevien keskuudessa, vuoden 2023 aikana siitä on tullut entistäkin vetovoimaisempi ja saavutettavampi. Uuden pikaratikka 15:n pysäkki sijaitsee aivan Moven edessä. 

Moven kokonaisvaltaisen uudistuksen kehittäjänä toimii Trevian Asset Managament. Uudistetussa aulassa yhdistyvät vastuullisuus, toiminnallisuus sekä työntekijöiden ja vieraiden hyvinvointi. Viherseinät, kasviryhmät ja nykyaikainen valaistus luovat viihtyisät ja toimivat puitteet tapaamisille ja antavat työrauhaa keskittymistä vaativaan työhön. Uudistuksen suunnittelijoina ovat olleet Scope Design ja PES-Arkkitehdit Oy.

Uudistimme myös ravintolat vuoden 2023 aikana vastaamaan paremmin työnteon joustaviin tarpeisiin panostaessamme terveelliseen lounastarjoomaan. Uusi ravintola Pause tarjoaa herkkuja monipuolisesti aamiaisesta lounaaseen ja iltahetkien snackseihin. 

Uudistusten myötä Moveen asennettiin sähköautojen latauspaikkoja. Lisäksi hyvinvointipalveluita on uudistettu, ja kuntosali Elixia uudistuu kesän 2024 aikana. Työmatkapyöräilijöitä ja juoksijoita tulevat ihastuttamaan uudet suihkutilat ja pukuhuoneet säilytystiloineen. Tilat uusitaan vuoden 2024 aikana. Moven suurelle pihalle avataan vuokralaisia palveleva kesäterassi kesällä 2024. Kaikki uudistukset tehdään vuokralaistemme tarpeisiin perustuen ja heitä kuunnellen.