Vapaat tilat

Movessa on vielä vapaana joustavia, 250 m2 – 2000 m2 kokoisia tiloja. Katso alta tarkemmin tai ota yhteyttä meihin.

Vapaana olevat tilat ovat erittäin laadukkaita. Tilat ovat joustavia, valoisia ja miellyttäviä kaikkina vuodenaikoina.

Ilme ja pohjaratkaisut voidaan muokata omia tarpeitasi vastaavaksi jokaisessa tilassa. Tilasuunnittelijat ja muutostöiden projektijohto ovat vuokralaisille veloituksettomia.

All
200-500
500-800
yli 800

Kysy vapaita tiloja

   

  Move lyhyesti

  Move sijaitsee Pitäjänmäen juuri uusitun pääkadun varrella kehittyvällä ja vihreällä Talin alueella. Movesta on nopeat ja helpot yhteydet lentokentälle ja Helsingin keskustaan sekä muualle pääkaupunkiseudulle niin autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Pikaratikka 15 pysähtyy Moven edessä olevalle pysäkille. 

  Move on raikas ja moderni toimistorakennus, yksi alueen uusimmista, ja se tarjoaa joustavasti muunneltavia toimistotiloja palveluineen sekä hyvinvointia tukevia liikuntapalveluja vuokralaisyritysten henkilöstölle. Niihin lukeutuvat kuntosali, kattavat aulapalvelut, kaksi ravintolaa, erikokoiset neuvottelutilat, catering-palvelut, suihkut ja pukuhuoneet työmatkapyöräilijöille ja juoksijoille sekä vuokrattavat varastotilat.

  Moven tilat ovat kuudessa kerroksessa kahdessa siivessä, maan alla on vielä kolme kerrosta lisää. Kaikkiaan rakennuksessa on 10 000 m2 vuokrattavaa tilaa sekä autoille lämmin autotalli latausasemineen. Vieraille ja sähköautoilijoille löytyy myös hyvin pysäköintitilaa pihalta.

  Vastuullisuus ja energiatehokkuus ovat osa Moven hyvinvointiarvoja, LEED-sertifikaatti sille on jo myönnetty.

  Vuoden 2023 aikana Move on uudistunut sisäänkäynnin, aulatilojen ja ravintoloiden kunnostustöiden valmistuttua. Uusi ravintola Pause tarjoaa erittäin monipuoliset ravintolapalvelut sekä viihtyisät, olohuoneimaiset tilat. Kuntosali Elixia tarjoaa paitsi kesällä 2024 uudistuvat salitilat, myös hyvät edut Moven vuokralaisille. Lisäksi työmatkapyöräilijöitä ja juoksijoita tulevat ihastuttamaan uudet suihkutilat ja pukuhuoneet säilytystiloineen. Tilat uusitaan vuoden 2024 aikana. Moven suuri sisäpiha saa viihtyisän kesäterassin vuodelle 2024.

  Movesta ovat löytäneet uuden osoitteen mm. seuraavat menestyvät yritykset: Elixia, Subway, Ravintola Pause, Compass Group, Suomen Punainen Risti, 9Lives, CIL Suomi, Uudenmaan Mestari-rakentajat, Aino Health Management, Worker Etelä-Suomi, Flatpay ja Eurolaite.

  Lisää Moven uudistuksista voit lukea tiedotteesta.