Vapaat tilat

Movessa on vielä vapaana joustavia, 250 m2-1250 m2 kokoisia tiloja. Katso alta tarkemmin tai ota yhteyttä meihin.

Vapaana olevat tilat ovat erittäin laadukkaita. Tilat ovat joustavia, valoisia ja miellyttäviä kaikkina vuodenaikoina.

Ilme ja pohjaratkaisut voidaan muokata omia tarpeitasi vastaavaksi jokaisessa tilassa. Tilasuunnittelijat ja muutostöiden projektijohto ovat vuokralaisille veloituksettomia.

Moven oma tilasuunnitteluopas auttaa sinua omien tilojen suunnittelussa. Lataa opas tästä.

All
200-500
500-800
yli 800

Kysy vapaita tiloja

   

  Move lyhyesti

  Move sijaitsee Pitäjänmäen juuri uusitun pääkadun varrella kehittyvällä ja vihreällä Talin alueella. Movesta on nopeat ja helpot yhteydet lentokentälle ja Helsingin keskustaan sekä muualle pääkaupunkiseudulle niin autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä.

  Move on raikas ja moderni toimistorakennus, yksi alueen uusimmista, ja se tarjoaa joustavasti muunneltavia toimistotiloja palveluineen sekä hyvinvointia tukevia liikuntapalveluja vuokralaisyritysten henkilöstölle. Niihin lukeutuvat kuntosali, kattavat aulapalvelut, kaksi ravintolaa, erikokoiset neuvottelutilat ja catering-palvelut, suihkut ja pukuhuoneet työmatkapyöräilijöille ja juoksijoille sekä vuokrattavat varastotilat.

  Moven tilat ovat kuudessa kerroksessa kahdessa siivessä, maan alla on vielä kolme kerrosta lisää. Kaikkiaan rakennuksessa on 10 000 m2 vuokrattavaa tilaa sekä 200 auton lämmin ja valoisa talli. Vieraille löytyy myös hyvin pysäköintitilaa.

  Vastuullisuus ja energiatehokkuus ovat osa Moven hyvinvointiarvoja, LEED-sertifikaatti sille on jo myönnetty ja Breeam-luokitusta haettu.

  Vuoden 2023 kuluessa Move uudistuu lisää sisäänkäynnin, aulatilojen ja ravintoloiden kunnostustöiden valmistuttua. Myös kuntosali ja hyvinvointiin liittyvät palvelut, sähköautojen latausasemat sekä työmatkapyöräilijöitä ja juoksijoita ilahduttavat suihkutilat, pukuhuoneet ja säilytystilat paranevat entisestään. Moven suuri sisäpiha saa viihtyisän kesäterassin.

  Movesta ovat löytäneet uuden osoitteen mm. seuraavat menestyvät yritykset: Elixia, Subway, Suomen Punainen Risti, Divest Group, 9Lives, Valitut Palat, Avarn Security, Uudenmaan Mestari-rakentajat ja Aino Health Management.